Седем града в България ще се запознаят отблизо с най-модерните

...
Седем града в България ще се запознаят отблизо с най-модерните
Коментари Харесай

Скания с мащабно роуд шоу на най-модерните камиони на метан

Седем града в България ще се срещнат от близко с най-модерните тежкотоварни транспортни средства на CNG. Скания България започва огромно роуд шоу за показване на новите камиони и рейсове на метан в цялата страна.

Кампанията включва срещи с бизнеса на месно равнище, на които ще бъдат показани модерните решения за " чиста " експедитивност на доставките. Концепцията се основава на произвеждане без въглероден отпечатък и създаване на връзки и взаимоотношения сред клиенти, доставчиците на метан, фирмите-потребители на транспортни услуги и общините, които да трансфорат " чистите " доставки в цялостна и приключена транспортна система.

На срещите ще бъдат показвани презентации, филми, ще бъдат проведени полемики и тест драйв на модерните транспортни средства за транспорт на товари и пасажери на метан.

Скания непрестанно работи за минимизиране на излъчванията от своите артикули. " Започнахме първо от себе си, като понижаваме целеустремено равнищата на излъчванията, генерирани от личните ни експлоатационни и транспортни действия ", сподели изпълнителният шеф на Скания България Петър Дончев. Амбицията на компанията е да понижи излъчванията на CO2 с 50% от сухопътния си превоз на превозен звук до 2025 година Стъпките стартират с цялостно унищожаване на използването на изкопаеми горива за електричеството, което шведският производител употребява, още следващата година. Скания ще продължи да предлага най-широката гама от артикули на пазара с различно на изкопаемите горива задвижване. За 5 години излъчванията от индустриалните ù интервенции би трябвало да намалеят на половина. " Искаме да предизвикаме и други компании да подхващат дейности и се надявам дружно да реализираме огромно влияние в България ", акцентира Петър Дончев.

Роуд шоуто " Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта! " започва на 15 октомври от Благоевград и ще премине през София (17.10), Велико Търново (23.10), Русе (24.10), Варна (30.10), Бургас (31.10) и Пловдив (5.11).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР