Седем души са задържани във връзка с възникнал масов скандал

...
Седем души са задържани във връзка с възникнал масов скандал
Коментари Харесай

Масов скандал в село Петърч: Закопчаха 7 души, двама се малтиха със стик за голф

Седем души са арестувани по отношение на зародил всеобщ скандал сред поданици на село Петърч. Това оповестиха от ОДМВР-София.

Около 21.50 часа на 11 октомври в РУ- Костинброд се получил сигнал за зародил скандал сред две групи поданици в центъра на с. Петърч. На място незабавно били изпратени полицейски чиновници. След като на посоченото място не било открито нарушение на публичния ред, чиновниците на реда направили спомагателен обход на селото.

На ул. „ Хан Крум “ те открили събрала се група от към 30 поданици на махалата, които декларирали, че са били нападнати от младежи от селото за разпра във връзка зародил преди този момент скандал сред двама локални поданици.

Намесата на полицейските чиновници не позволила нарушение на публичния ред и след отправени предизвестия събралите се хора се разотишли. По случая било формирано досъдебно произвеждане и подхванати бързи оперативно- издирвателни дейности за цялостното изясняване на обстоятелствата и събитията към случая.

Установено било, че към 21.30 часа, в центъра на селото, е зародил спор сред двама локални поданици на 23 и 20 години, към който след това се включили още няколко души, след които и родственици на по-младия мъж. В разгара на свадата 23- годишният бил ударен по главата със стик за голф. Със стика били нанесени удари и по лек автомобил, а по отношение на 19-годишния притежател на колата били отправени закани за ликвидиране с нож от други двама мъже.

Полицейските чиновници открили самоличността на всички участници в спора. За период до 24 часа били арестувани седем мъже. При осъществените процесуално- следствени дейности са конфискувани предмети и движимости, съотносими към осъщественото закононарушение.

Иззет е и нерегистриран газов револвер, с който по първични данни един от арестуваните е създал изстрел във въздуха. Действията по следствието не престават под наблюдението на районната прокуратура в Костинброд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР