Себастиан Алер донесе победата на в дербито с . Отборът

...
Себастиан Алер донесе победата на в дербито с . Отборът
Коментари Харесай

Алер реши дербито на Нидерландия в полза на Аякс

Себастиан Алер донесе успеха на в дербито с. Отборът на Ерик загар Хаг завоюва с 2:1 в Амстердам в мач от четвъртфиналите на Купата на Нидерландия. Привлеченият през януари от Алер бързо се трансформира в съдбоносен фактор за Аякс, като към този момент има четири гола за новия си отбор.

Нападателят се регистрира с два гола в границите на пет минути през първото полувреме. Той откри резултата в 19-ата минута и малко по-късно удвои задатъка на домакините. Автогол на Тимбер в 68-ата минута върна ПСВ в мача, само че гостите не съумяха да стигнат до освен това.

Ajax houdt stand tegen PSV na oppermachtige eerste helft: Haller de matchwinner:
— VoetbalPrimeur (@VoetbalPrimeur)
Аякс започва мощно дуела и натисна от началото. В 19-ата минута Клаасен беше на позиция за изстрел, само че чудесно откри Алер, който откри резултата. Малко по-късно националът на Кот Д'Ивоар означи второ попадение след асистенция на Душан Тадич.

ПСВ подвигна равнището след почивката, а след автогола на Тимбер се хвърли в търсене на равнене. По-опасните обстановки обаче продължиха да бъдат пред вратата на гостите. Тадич и Давид Нерес обаче пропуснаха благоприятни условия да решат мача и Аякс трябваше да трепери до края.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР