се развива във всеки един аспект във всяка една минута.

...
се развива във всеки един аспект във всяка една минута.
Коментари Харесай

Гениално или детско? Японски гол вече е феномен в интернет

се развива във всеки един аспект във всяка една минута. Ако желаете може да попитате Юрген Клоп или Хосеп Гуардиола, в случай че не вярвате. Е, студентският клуб от Япония на Такагава Гакуен, означиха гол на съперника по изключително любопитен метод.
Играчите в „ светлосиньо “ взеха решение да опитват при свободен удар и се подредиха на границата на наказателното поле на своя противник.
Докато двама от футболистите на Такугава се гласяха да изпълнят свободния удар, то купът от играчи взеха решение да подходят... по детски.
Футболистите на Такугава се събраха в кръг и започнаха да се въртят, държейки своите ръце, което остави в ступор футболистите на Сейрио не осъзнаваха какво се случва, а след осъществяването купът от играчи нападна топката и центрирането бе приключено с попадение във вратата на гостуващия тим.
Истината е такава, че тази „ детска “ или гениална игра изцяло разсея съперника, които не съумяха да маркират добре противниците си и поради това получиха попадение в личната си врата.
В последна сметка тимът на Такугава завоюва срещата с 4:2.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР