се още не знаят пола на бебето, тъй като наблюдаващият

...
се още не знаят пола на бебето, тъй като наблюдаващият
Коментари Харесай

Те заченаха бебето си в риалити шоу, скоро ще са най-щастливите родители

се още не знаят пола на бебето, защото наблюдаващият доктор е споделил единствено на един техен човек и занапред ще следва празненство

Любимците на цяла България Георги и Виктория от " Един за различен " прекратиха присъединяване си в шоуто, откакто се появиха подозрения за възможна бременност. Двамата се зарадваха на новината, само че в това време съжалиха, че би трябвало да прекратят играта си.

 Преди месец влюбената двойка подвигна обилна женитба, само че по този начин и не споделиха нищо за бременността след края на шоуто. И огромна част от почитателите заподозряха, че е било подправена вест. Истината научаваме от първо лице. 

Едва в този момент Вики и Жоро се осмелиха да разгласят, че в действителност ще си имат бебе. И даже демонстрираха фотография, на която се вижда към този момент завършеното коремче на красивата Вики, която е сестра на фолк певицата Десита. Тя не устоя и написа под фотографията: " Ще ставам вуйна ". А наподобява е в прелестни връзки с мъжа на сестра си, който изсипа стотици похвали за " най-прекрасната балдъза ". 

Бебето на риалити героите е заченато точно в шоуто. Все още не знаят пола на бебето, защото наблюдаващият доктор е споделил единствено на един техен човек и занапред ще следва празненство, на което да се разкрие момче или момиче ще бъде първото им дете.

show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР