Сдружение БОЕЦ ще изпрати днес сигнал до европейския главен прокурор

...
Сдружение БОЕЦ ще изпрати днес сигнал до европейския главен прокурор
Коментари Харесай

БОЕЦ изпраща сигнал до Кьовеши за откритата Пътна карта за Турски поток

Сдружение БОЕЦ ще изпрати през днешния ден сигнал до европейския основен прокурор Лаура Кьовеши  Лаура Кьовеши Лаура Кодруца Кьовеши е родена на 15 май 1973 година В интервала от 15 септември 1995 година до 1 май 1999 година Кьовеши е, обвързван с " Турски поток " и новите документи и Пътната карта, получени от БГ елфите и " Информнапалм ". Това заяви в предаването " Политически НЕкоректно " по БНР информационният специалист Весислава Танчева от БОЕЦ.

Документът, подписан през 2017 година от тогавашния енергиен министър от държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, и от шефа на " Газпром " Алексей Милер, беше разгласен за липсващ и се търсеше през последните години. Наскоро се появи информация, че е открит в изтекла преписка на асистент на съветския политик Александър Бабаков, заместник-председател на съветския парламент. До момента няма публична информация от институциите в България.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г постоянно си самопредизвиква избори, в случай че е сигурен, че може да ги завоюва. Щом не го прави, това значи, че геополитическият фактор му тежи повече, в сравнение с вътрешнополитическият, смята Танчева.

" Натискът през оповестението на продължение на листата " Магнитски " беше прелестно съвпадане във времето на двете събития. Доколко е действително? Реално е, тъй като, когато има глобен по закона " Магнитски " за подкупване на водача на ръководещата към оня миг партия, а този, който е приемал подкупа, без значение, че дясната му ръка е глобен, само че той не е в листата, значи, че най-малко още едно лице търпи опасността да бъде включено всеки миг в листата " Магнитски ". Под външнополитически или геополитически аргументи имам поради това. Но световната политическа обстановка не благоприятства да се развиват естествени политически процеси нито в страната, нито в Европа, нито в света ", посочи тя.   

Според нея, ако Европейски Съюз желае да се бори за статут на световна мощ, би трябвало да си обезпечи допустимо най-ефективно и устойчиво ръководство, каквото в никакъв случай не е имал, това няма да се реализира, в случай че бъдат раздробени съществуващите политически съюзи, а в България  към момента е обсъждана като най-силната политическа част от Европейската национална партия (ЕНП):  " Това е една от аргументите Борисов да продължава да ръководи в коалиция тъкмо с тази група (ПП-ДБ), която също се насочи към ЕНП ".

Тя акцентира, че в решенията се вземат от водача Борисов и изказванията му, че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова сама ще реши кои министри от кабинета ще резервира и след ротацията, звучат като скрита закана " Оправяй се, само че както аз кажа ". 

Весислава Танчева изрече мнение, че " постът на министъра на защитата ще е репер накъде отива тази коалиция ": " Той сподели, че повода за забавянето на БТР-ите за Украйна е в Министерство на вътрешните работи, а не в МО. Затова потегли офанзивата против Тагарев... Може би са ощетени и група корупционери, а във военната промишленост ползите са извънредно доста. Не толкоз бизнес ползи, а свързани с националната сигурност ". 

Ако нещо разтури тази коалиция и отидем на избори, това ще е националната сигурност и контролът на службите, където няма никакво съгласие сред партиите в ръководството, прогнозира комуникационният специалист.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР