Сдокументален филм за Дженифър Лопес ще бъде открит 21-ият кинофестивал

...
Сдокументален филм за Дженифър Лопес ще бъде открит 21-ият кинофестивал
Коментари Харесай

Документален филм за Дженифър Лопес открива кинофестивала Трайбека

Сдокументален филм за Дженифър Лопес ще бъде открит 21-ият кинофестивал " Трайбека " в Ню Йорк , съобщи Асошиейтед прес.

Продукцията " Полувреме " ( " Halftime ") e на стрийминг платформата Netflix .

Нюйоркският кинофестивал, който всекидневно се организира напролет, тази година ще стартира на 8 юни.

Филмът " Полувреме " демонстрира размишленията на Дженифър Лопес върху главните стадии от кариерата и развиването ѝ като актьор. През 2020 година Лопес и Шакира пяха на полувремето на финалния мач в шампионата по американски футбол " Супербоул ".

Премиерата на документалния филм, който ще дебютира на 14 юни в Netflix , ще бъде в "Юнайтед палас " в Уошингтън хайтс. Фестивалът "Трайбека " предходната година беше открит с акомодацията на мюзикъла " Във висините " на Лин-Мануел Миранда .

Режисьорът на " Полувреме " Аманда Микели сподели в изказване, че "е толкоз уместно да отбележим този значим стадий в живота и кариерата на Дженифър единствено на благи от мястото, където тя е израснала. Да имаш опцията да споделиш този филм на огромен екран с нюйоркската аудитория е сбъдната фантазия. "

Дженифър Лопес , която е родена в Бронкс, неотдавна се похвали с годежен пръстен в обществените мрежи. Миналата пролет тя възобнови връзката си с артиста Бен Афлек .

Кинофестивалът " Трайбека " ще продължи до 19 юни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР