Счупена и мръсна площадка е единствената в цял жилищен комплекс

...
Счупена и мръсна площадка е единствената в цял жилищен комплекс
Коментари Харесай

21 век ли?! Потрошена и мръсна площадка за цял комплекс във Видин, родители недоволстват /снимки/

Счупена и мръсна площадка е единствената в цялостен жилищен комплекс във Видин, научи организация BulNews.
Възмутен родител от крайдунавския град е снимал потрошените съоражения и боклуците "за лукс ", които са из цялата площадка в комплекс. "Панония ". На нея могат да бъдат открити всякаки "находки " - обелки от семки, опаковки от храни и пластмасови бутилки. Това е единственото място за игра в целия комплекс, само че то е в окаяно положение oт години, споделят живущите там. Освен това счупените съоражения и неналичието на стълби по пързалката са сериозна причина за случай с играещите малчугани.
По думи на сигнализиращия Община Видин е била сезирана още през 2019 година, само че резултат през тези 2 години не е имало. Поради тази причина на 21 май до локалната администрация в крайдунавския град още веднъж е бил подаден сигнал, само че родителите са скептиични, че ще бъдат подхванати ограничения.
Това не е първото недоволство за счупени и мръсни площадки в града. Всички родители обаче са безапелационни, че е недопустимо в 21 век да няма обезопасени и чисти съоражения, където децата им да играят умерено и безвредно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР