Считано от 15.06.2020 г., Инвестбанк АД допълни продуктовото си портфолио,

...
Считано от 15.06.2020 г., Инвестбанк АД допълни продуктовото си портфолио,
Коментари Харесай

Гъвкави условия и висока доходност с новия депозит Старт от Инвестбанк

Считано от 15.06.2020 година, " Инвестбанк " АД добави продуктовото си портфолио, като пусна в продажба нов депозитен артикул с гъвкави условия и атрактивна възходяща рента, достигаща до 1,11% за последния интервал. Депозит " Старт " е с 12-месечен период, предлага се в лв. и евро и е с опция за довнасяне на средства до края на първите 5 месеца.

Депозитът е с алтернатива за предварително преустановяване, като изплатените лихви до края на девети месец се резервират. Не се дължат такси за предварително закриване.

Лихвата се начислява и изплаща ежемесечно по разплащателна, спестовна или картова сметка. Откривайки депозита клиентът получава преференцията за гратис включване на услугата " Времето е пари " - комфортно автоматизирано заплащане по електронен път на битови сметки.

" Инвестбанк " АД разполага с необятна гама от преференциални депозитни артикули с разнообразни срочности и валути, основани да отговорят на потребностите на клиентите за несъмнено, комфортно и доходоносно ръководство на свободни парични средства.

За клиентите, искащи да подават средства в долари, се предлага дълготраен 36-месечен депозит с преференциална рента от 1% годишно. Лихвата по депозита се изплаща предплатено всеки месец, като продуктът е без такса за закриване.

Допълнителна информация за всички настоящи депозитни оферти за физически и юридически лица може да откриете на място във всеки финансов център на " Инвестбанк " АД, както и в Лихвения бюлетин на банката.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР