Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички

...
Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички
Коментари Харесай

Атанасова намекна, че Минчев нарочно е бил в КСНС болен, за да спаси премиера

" Считам за демонстрация на цялостна безнаказаност към здравето на всички членове на КСНС държанието на г- н Минчев, който над шест часа беше със всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се усеща добре и има възможност да е инфектиран с Ковид - 19 от ръководителя на ПГ на Политическа партия, за който господин Минчев разгласи, че е с Covid - 19 и заради тази причина не участва на КСНС ". Това написа Десислава Атанасова от ГЕРБ в собствен статус във Facebook.

От през вчерашния ден вечерта (10 януари) Атанасова е контактна на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Двамата участваха в траялия 6 часа Консултативен съвет по национална сигурност. Веднага след съвета Минчев се почувствал зле, а тест е дал позитивен резултат за COVID-19.

По този мотив ето какво още споделя Атансова 

На процедура поради неговото безгрижно държание, страната ще се управлява на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на Народно събрание, заместител - ръководител на Народно събрание, ръководители на ПГ, министри и шефове на специфични служби.

А Външно министерство ще се ръководи от новоназначения заместител - министър - имунолог, откакто министърът е с Ковид - 19, а заместител - министъра би трябвало да е карантиниран, откакто присъстваше също на КСНС.

Желая здраве на всички и се надявам, че това не е добре премислена " уважителна причина ", обвързвана с отсрочване на планувани действия от членове на КСНС.
Съмнения за инфектирания: Лидерът на “Възраждане ” заподозря ръководителя на Народното събрание в опит да осуети митинга
" 1. Как можем да сме сигурни, че Минчев в действителност е дал позитивна проба? Просто тъй като го е споделил? На вчерашния съвет изглеждаше в цве...
Прочети повече
До тук обстоятелствата, а в този момент размислите: Ако имаме вяра на науката, Минчев евентуално е имал признаци, и трябваше да предприеме ограничения преди КСНС.

Но, в случай че имаме вяра на конспирацията, Ковид-19 избавя премиера от позор в Скопие и унизителната роля, в която го сложи ментора му - президента на републиката Румен Радев.

П.П. Ваксинирана и преболедувала съм

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР