Сбогуваме се с Владимир Каролев днес. Опелото ще бъде в

...
Сбогуваме се с Владимир Каролев днес. Опелото ще бъде в
Коментари Харесай

Сбогуваме се с Владимир Каролев |

Сбогуваме се с Владимир Каролев през днешния ден. Опелото ще бъде в църквата " Св. София " от 13 часа.

Икономистът изчезна на 9 май в Пирин, до момента в който кара сноуборд. Открит е след 12-часово търсене в безсъзнание, с политравма и тежка черепно мозъчна контузия, получени при рухване от 400 метра. Оттогава Каролев е в кома. Първо е настанен в болница " Пирогов ", по-късно в " Аджибадем Сити Клиник " ( " Токуда " ). Издъхва в нощта против 21 октомври на 60-годишна възраст.

Владимир Каролев е роден на 31 юли 1961 година в град Варна. Завършва 35-а гимназия в София, а през 1986 година - " Международни стопански връзки " във Висшия стопански институт „ Карл Маркс “ (сега УНСС) с две специалности - МИО и " Икономическа публицистика ". От 1993 година е магистър по бизнес администрация от Университета на Албърта в Канада, от 2014 г. - магистър по стопанска система на недвижимите парцели от Университета Рединг, Англия.

През 90-те години Каролев написа публикации на стопански тематики.

През 2001 година взе участие в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори". През 2003 година е определен за общински консултант в София от Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007-а и 2011 година През есента на 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011 година подава оставка като общински консултант, с цел да се концентрира в кариерата си.

OFFNews изрича съболезнования на околните му!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР