Сблъсък на гиганти - така беше определен вторият полуфинал в

...
Сблъсък на гиганти - така беше определен вторият полуфинал в
Коментари Харесай

"Байерн" ще спира черна серия срещу "Реал" във втория полуфинал в Шампионската лига

Сблъсък на колоси - по този начин беше избран вторият полуфинал в Шампионската лига, който опълчва " Байерн " (Мюнхен) и " Реал " (Мадрид). Два от любимците за крайния съумях се срещат на крачка преди финала, а първата сцена на този конфликт е " Алианц сцена " в Мюнхен.

Двата тима са се изправяли 24 пъти един против различен, като досега салдото е безусловно еднакъв - по 11 победи, а два мача приключиха наедно. Психологическото преимущество е на страната на " Реал ", който преди 12 месеца съумя успя да в профил баварците във етапа на четвъртфиналите.

За " Байерн " спомените са горчиви, откакто в последните си шест опита баварците не съумяха да се оправят с " Реал ". Последният триумф за немския първенец датира от преди шест години, а оттогава последва цялостна доминация на европейския първенец за последните два сезона.

Мачът ще бъде по-специален и за Хамес Родригес, който е благосъстоятелност на " Реал ", само че играе като преотстъпен на " Алианц сцена ". Колумбийският плеймейкър гори от предпочитание да потвърди на треньора на мадрдичани Зинедин Зидан, че бее отпратен несправедливо.

Оръжието на " Байерн " - несломим у домакини

С 19 победи и единствено три равенства на " Алианц сцена " домакинската форма е това, което дава най-сериозни очаквания на баварците в идния конфликт. " Байерн " ще се надява на стабилен мач у дома, който да даде преимущество на момчетата на Юп Хайнкес.
" Zwei Mannschaften, die im Europapokal und in der @ChampionsLeague eine riesige Tradition haben. Da gibt es für mich keinen Favoriten. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР