Сблъсък между Давид и Голиат. Поне така изглежда на пръв

...
Сблъсък между Давид и Голиат. Поне така изглежда на пръв
Коментари Харесай

Локо Пд ще се опита да притисне Левски със задължителна победа над Витоша

Сблъсък сред Давид и Голиат. Поне по този начин наподобява на пръв взор срещата сред Локомотив Пловдив и Витоша Бистрица от 24-тия кръг на efbet Лига. Два отбора с радикално разнообразни цели и упоритости. Двата отбора са на противополжните полюси в класирането.

Локомотив виза в дуела като полуфиналист за Купата на България и продължава да преследва отбраната на оценката, откакто се оправи с ЦСКА 1948 през седмицата. Със своите 45 осъществени попадения отборът на Бруно Акрапович е най-резултатния в шампионата. В последния кръг пловдивчани стъпиха изкривено против Берое, само че и тимовете към тях също направиха неверни стъпки.

"Срещу Витоша Бистрица ще бъде сложен мач. Искам тотална централизация от играчите, ще вършим мощни тренировки, ще се подготвим тактически и ще желая съществено отношение към мача ", съобщи наствникът на отбора Бруно Акрапович.

Витоша пък тимът с най-слаба отбрана. След тежкото проваляне от Етър с 2:6, бистричани към този момент имат 50 инкасирани попадения за 23 кръга. Спасението и оставането в елита стават все по-юлизиорни за "бистришките тигри ".

"Самите футболисти имат сили да са доста по-добри от това, което демонстрират. Не знам дали има психически проблем, само че държанието, не играта им, държанието им не дава отговор на това, което би трябвало да бъде. С такива хлапашки неточности няма по какъв начин да стане против никой. Преди един кръг играхме много по-добре, съвсем бяхме подготвени за победа, момчетата се оправиха доста добре, само че имахме малшанс ", показа старши тренорът на Витоша Асен Букарев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР