Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ситуация, коментира лидерът

...
Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ситуация, коментира лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ситуация

Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази обстановка, разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
" Отговорност за тези промени носят ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Имаме политически длъжностен кабинет, за нас това е кабинет на ГЕРБ. Разграничаваме се от всички тези дейности, не отидохме и на квазиконсултациите при президента, това не бяха същински съвещания, това е опит всички политически партии да бъдат въвлечени като съотговорни в това което става. Ще продължаваме да бъдем опция на подобен модел на правене на политика ".

Събитията в Министерство на вътрешните работи подлагат под подозрение честността на изборите и тя прикани служебния кабинет да подсигурява, че вотът ще е почтен.

Всичко това, което се изнася в Министерство на вътрешните работи, е потресаващо, разяснява тя.

" Според нас е неточност Калин Стоянов да остане, тъй като авансово са заложени мини в едно от най-важните министерства. това е първият длъжностен кабинет, който стартира с митинги против него още преди да се е заклел ".

Според Българска социалистическа партия няма почтени в историята и нито Калин Стоянов, нито Живко Коцев е трябвало да остават на длъжностите си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР