Областният управител на Пловдив инж. д-р Илия Зюмбилев бе официален

...
Областният управител на Пловдив инж. д-р Илия Зюмбилев бе официален
Коментари Харесай

Илия Зюмбилев участва в тържествата на община Първомай

Областният шеф на Пловдив инж. доктор Илия Зюмбилев бе формален посетител на градския празник на община Първомай и запалването на обичайния огън на Майските културни празници. Събитието, което събра огромен брой участници и фенове, се организира на площад " Св. Св. Кирил и Методий ".
Прочетете още
В хода на празничните обреди, вниманието беше ориентирано към заслужилите учители и културни дейци от града, които бяха удостоени с почетния знак на града.

Сред формалните посетители на събитието бяха и вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на Първомай Николай Митов, кметове на Сопот Станислав Стоенчев, Брезово – инж. Калин Калапанков, Хисаря – Ива Вълчева, Садово – Димитър Здравков, обитаеми места от региона, политици, интелектуалци, посетители и поданици на града.

“Поздравявам ви с празника на труда - 1 май, както и с празника на нашия обичан град Първомай. Днес още веднъж имаме опцията да се съберем и да отдадем заслуженото самопризнание на всички, които с труд, старание и неизменност способстват за развиването на нашата общественост и област. Майските културни тържества носят със себе си духа на единение и хубаво въодушевление, от което имаме потребност. Днес, в този специфичен ден, дано се възползваме от опцията да се свържем още веднъж като общественост и да отдадем респект на труда и достиженията на всеки един от нас ”, сподели инж. доктор Зюмбилев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР