Пловдивчани и гостите на града напълниха кафенетата по Главната, а

...
Пловдивчани и гостите на града напълниха кафенетата по Главната, а
Коментари Харесай

В Деня на труда: Пълни кафенета и паркове, Юлиян и Зайке стягат сватба

Пловдивчани и гостите на града изпълниха кафенетата по Главната, а по алеите на Цар-Симеоновата градина господстваха тротинетките и тичащите деца. Площадките там бяха цялостни, измъкнали се от зорката настойчивост на майките си малчуганите препускаха в зоната на сухите фонтани и с горделивост споделяха, че водата ги е поляла.
Прочетете още
Лайкучката се пръскаше по шевовете, а най-запалените шахматисти не отстъпваха местата си на готовите за победи кибици. Въпреки разпоредбите в профил до столовете се виждаха литровки с бира – на празник като на празник.

Пейките бяха цялостни, а в археологическите зони към пощата се виждаха проведени групи туристи, които слушаха с интерес разказите на гидовете си.

Най-вълнуващ и никога почивен бе денят за 18-годишния Юлиян и 17-годишната Зайке. Те избраха 1 май, с цел да си създадат публични фотоси преди сватбата, която е в средата на месеца.

На въпрос на репортера не са ли малко младички за толкоз сериозна стъпка в живота си, двамата гледаха стеснително, а околните им в един глас дадоха отговор: „ млади са, само че се обичат ”.

Точно в такова приповдигнато и радостно въодушевление бяха и хората, които останаха в града и избраха да честват Великден вкъщи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР