Създаването на домашен шампоан, представлява естествен подход към грижата за

...
Създаването на домашен шампоан, представлява естествен подход към грижата за
Коментари Харесай

Как да си направим домашен шампоан за коса?

Създаването на домакински шампоан, съставлява натурален метод към грижата за косата. Този способ дава ефикасна опция на комерсиалните шампоани и дава опция за потребление на натурални съставки, които са удобни за здравето на косата и скалпа. В тази публикация ще откриете елементарен метод за подготвяне на домакински шампоан, който съчетава ползотворните свойства на кастилския сапун, кокосовото масло и алое вера.

 7 неточности при прането, които могат да повредят облеклата  

Как да си създадем домакински шампоан за коса?

 Как да си създадем домакински шампоан за коса? Как да си създадем домакински шампоан за коса?

Съставки:

1 ч.ч. течен кастилски сапун (може да се откри в магазини за здравословни продукти)

1 ч.ч. вода

1 с.л. кокосово масло

1 с.л. алое вера гел

Няколко капки обичано етерично масло (например лавандула, розмарин, чаено дърво)

Смесете кастилския сапун с водата в подобаващ съд. Добавете кокосовото масло и алое вера гела. За спомагателен мирис и удобни свойства, прибавете няколко капки етерично масло. Разбъркайте сместа добре, до момента в който всички съставки се смесят. Поставете шампоана в подобаваща бутилка. Нанесете шампоана на мокра коса, масажирайте добре и по-късно изплакнете щедро. При потребност повторете.

 Как да си създадем домакински шампоан за коса? Как да си създадем домакински шампоан за коса?

Домашният шампоан с алое вера и кокосово масло дава нежно разчистване на косата, поддържане и навлажняване. Този натурален метод към грижата за косата се основава на съставки, които поддържат салдото на скалпа и основават удобна среда за здравословен напредък на косата. Преценете изгодите от домашния шампоан, който можете да персонализирате, с цел да отговори навръх потребностите на вашата коса. Съчетавайки естествени съставки и персонални желания, можете да създадете самостоятелна рутина за грижа за косата, която е съобразена с вашите неповторими потребности и желания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР