Създаването на дете е сериозна работа. Докато в някои двойки

...
Създаването на дете е сериозна работа. Докато в някои двойки
Коментари Харесай

Ето колко пъти трябва да правите секс, за да си направите бебе

Създаването на дете е сериозна работа. Докато в някои двойки наподобява дамите забременяват при първия опит, други сякаш пробват постоянно. Има обаче действителен брой пъти,който е нужен с цел да забременее (жената в) една двойка, съгласно ново изследване, написа beu.bg.

Средно двойките вършат секс 78 пъти от момента, в който решат да се пробват да получат позитивен знак на теста за бременност. Тези 78 пъти са разпределени в 158 дни, или към 6 месеца.

ChannelMum.com, уебсайт за родители, изследвал 1 194 родители и установи, че множеството двойки вършат секс 13 пъти месечно, когато се пробват да забременеят. Въпреки, че това може да звучи като 13 пъти веселба, някои паники съпътстват опитите им да станат родители. Осемнадесет % от мъжете и дамите споделят, че сексът, до момента в който се пробват дамата да зачене, от време на време е много скучна работа. Други 43 % изпитват напън за забременяване и боязън, че няма да съумеят.

" Докато да се пробвате да забременеете, може да бъде занимателно, само че това също е и упорита работа, стресираща, а не всяка двойка има задоволително шанс, да зачене, тъй че до момента в който сте съсредоточени върху бебето, пробвайте се да не забравяте един за различен ", споделя Сиобан Фрийгард, създател на ChannelMum.com.

Някои хора мислят, че концепцията зависи от позата. ChannelMum.com откри, че най-популярната поза е мисионерската (използвана от три четвърти от двойките), последвана от кучешката (използвана от 36% от двойките). Други двойки считат, че бременността се случва въз основа на цикъла на дамата, като половината от дамите се пробват да вършат секс във фертилните дни, а 39% усъвършенстват диетата си и одобряват спомагателни витамини.

След като сте решили да създадете семейство, чакането тялото ви да навакса с проектите ви може да бъде разочароващо. За благополучие има доста препоръки - и някои от тях даже биха могли да създадат зачеването по-забавно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР