Създаване на браншова камара, запазване на 9 % ДДС като

...
Създаване на браншова камара, запазване на 9 % ДДС като
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна се срещнаха с браншовите организации на заведенията

Създаване на браншова камара, опазване на 9 % Данък добавена стойност като непрекъсната мярка и облекчение на процедурата по издаването на работни визи за служащи от трети страни бяха въпросите сложени от Българската асоциация на заведенията/БАЗ/ и Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ пред претендентите за народни представители от ГЕРБ/СДС –Варна, отпред с лидера на листата Даниел Митов.

В срещата участваха и претендентите за 49-то Народно събрание Павел Христов, Красен Кралев, Славена Точева, адв. Бранимир Балачев и Щерю Георгиев, бизнесмен от сектора. Борислав Лазаров, регионален координатор на БАЗ и Марин Сотиров, зам.-председател на СЗБ благодариха на ГЕРБ/СДС, чиито представители Красен Кралев и Любен Дилов бяха вносители на предлагането за опазване на 9 % Данък добавена стойност до края на 2023 г, признато от предишния парламент. „ При ръководството на ГЕРБ налозите не са вдигани. Няма да ги повишим и в този момент. Ще увеличим събираемостта на приходите “, увери лидерът на листата на ГЕРБ/СДС –Варна Даниел Митов. Той приветства основаването на браншова камара, която ще саморегулира нелоялната конкуренция, сивата стопанска система и ще подсигурява приходите в страната. Управлението на ГЕРБ е извеждало страната през толкоз рецесии – след държавното управление на Орешарски, от последствията на коронавирус епидемията и в случай че обединението ГЕРБ/СДС е първа политическа мощ, ще подсигурява опазване на налозите, предвидимост за бизнеса и вероятност за развиването му, макар положението, в което остави страната т.н Промяна, сподели претендентът за депутат Павел Христов.

Красен Кралев напомни за острите изявления против 9% Данък добавена стойност до края на годината от страна на Мартин Димитров и останалите представители от Демократична България в парламентарните диспути.

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР