Създателите на хитовата поредица на Netflix Американски кошмар“ споделиха какъв

...
Създателите на хитовата поредица на Netflix Американски кошмар“ споделиха какъв
Коментари Харесай

Точният отговор на детектив Мат Мустард на американския кошмар на Netflix, разкрит от режисьора

Създателите на хитовата поредност на Netflix „ Американски призрачен сън “ споделиха какъв е бил отговорът на детектив Мат Мустард на шоуто.

платформата за стрийминг пусна последната си поредност предходната седмица, която преглежда завладяващата история, известна като „ Изчезналото момиче в действителния живот “. Той изследва отвличането на 29-годишната Дениз Хъскинс през 2015 година Въпреки това полицията погрешно счита, че версията на Дениз и нейния другар Арън за събитията звучи прекомерно пресилено и че отвличането е евентуално машинация, с помощта на приликите с романа на Джилиан Флин, в който жена фалшифицира личното си похищение.

Въпреки ясните доказателства за травматичното прекарване на Дениз, и тя, и Арън бяха етикетирани като измамници от полицията и упрекнати в загуба на време и запаси на държавното управление. Докато Арън беше упрекнат, че е забъркан в тази ситуация от детектив Мат Мустард. Матю Мюлер най-сетне беше хванат за похищение и нахлуване над Дениз и полицейското ръководство в Дъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР