Създадохме необходимата организация, за да протече протестът така, че да

...
Създадохме необходимата организация, за да протече протестът така, че да
Коментари Харесай

Рашков: Полицаите, взели участие в протеста на 12 януари, заслужават поклон

" Създадохме нужната организация, с цел да протече митингът по този начин, че да няма вреди и телесни повреди нито на жителите, нито на полицейските чиновници. По време на митинга полицията прояви извънредно толерантно държание към протестиращите. Полицаите, участващи на този ден, заслужават реверанс ". Това съобщи от парламентарната естрада министърът на вътрешните работи Бойко Рашков в отговор на въпрос на националния представител Атанас Михнев по отношение на агресивното държание на протестиращи по време на митинга на 12.01.2022 година и взетите от Министерство на вътрешните работи ограничения.

" Аз получих благодарствено известие от ръководителя на ПГ „ Възраждане “, че полицейските чиновници демонстрираха невиждано до момента самообладание ", добави Рашков.

Той напомни, че денем те са работили без щитове и други средства за отбрана, като по този метод са дали знак на протестиращите, че не са техни съперници.

" Такова държание ние не забелязвахме преди година или две, а фактически беше установено съществуването на нападателно настроени жители измежду протестиращите ", сподели още вътрешният министър.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР