Създаденият по третата книга на Джеймс Дашнър "Лабиринтът: Последният кандидат"

...
Създаденият по третата книга на Джеймс Дашнър "Лабиринтът: Последният кандидат"
Коментари Харесай

"Лабиринтът: Последният кандидат" продължава да е най-гледаният филм у нас

Създаденият по третата книга на Джеймс Дашнър "Лабиринтът: Последният претендент " продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Екшънът за последния взлом против компанията "Зло ", която управлява единственият незаразен град на Земята, е гледан към този момент от 37 856 фенове и има 405 599 лв. доходи за десетте дни на екраните.

На втора позиция е станалият известен още преди премиерата му филм на Ридли Скот поради презаснемането на част от материала - "Всичките пари на света ". Историята по действителните събития, разказани в документалната книга на Джон Пиърсън, свързани с отвличането на младежа Пол Гети, внук на милиардера Жан Пол Гети, в която ролята на стиснатия паралия играе Кристофър Плъмър вместо Кевин Спейси, е гледана от 7 559 фенове и има 72 332 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трети е българският "Посоки " на режисьора Стефан Командарев. Филмът, притежател на награди от български и непознати фестивали, е от 10 дни на екраните у нас и за това време са го гледали 19 532 фенове и има 168 753 лв. доходи.

На четвърто място е анимацията "Бикът Фердинанд ". Историята на младия бик с миролюбив темперамент, който попада на арената и би трябвало да се бие за живота си, е гледана от към този момент 90 462 фенове и има 800 119 лв. от билетите им за съвсем два месеца у нас.

Пето място е за втората премиера от предишния уикенд - "Най-мрачният час ". Филмът на Джо Райт с Гари Олдмън в основната роля, който споделя за протичащото се през четири седмици от 1940 година при започване на мандата на Чърчил като министър-председател е гледан от 3 702 фенове и има 37 766 лв. доходи за първите три дни у нас.

На шесто място в топ 10 е приключенският "Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ". Историята, която продължава случилото се с Алън Париш във кино лентата от 1995 година, и въвлича още четирима младежи с техните аватари в остарялата видеоигра е гледана от 150 363 фенове и има 1 477 764 лв. доходи за седемте седмици у нас.

Седмо място измежду най-гледаните филми е за екшъна "Бърлога на крадци ". Обирането на клона на Федералния запас в Лос Анжелис и преследването на нарушителите са гледани от 28 592 фенове и има 254 099 лв. доходи за трите седмици от премиерата му у нас.

На осмо място е различен екшън - "Без последна спирка ". Филмът с Лиам Нийсън, в който героят му има времето на едно пътешестване в крайградския трен, с цел да разкрие скришен очевидец на закононарушение и да избави живота му, е от месец на екраните у нас и за това време са го гледали 40 726 фенове и има 382 798 лв. доходи.

Девети по ред е екшънът "12 мощни ", който разкрива на екрана историята на защитавана в загадка интервенция след атентатите от 11 септември 2001 година в Съединени американски щати. Военната драма с Крис Хемсуърт, Майкъл Шанън, Майкъл Пеня, Треванте Роудс, Уилям Фиктнър, Тейлър Шеридан е от 10 дни у нас и е гледана към този момент от 8 816 фенове и има 79 205 лв. доходи.

На десета позиция е българската драма "Дъвка за балончета ". Филмът с Иван Юруков и Теодора Духовникова, който демонстрира събития от 80-те години на предишния век от детството на героите им и от наши дни, е гледан от 72 314 фенове и има 598 416 лв. доходи за двата месеца от премиерата му.

Другите две министър председатели - "По автентичен случай " на Роман Полански и драмата "Телма " за любовната връзка сред две дами, са надлежно на 18 и на 21 място по зрителски интерес след предишния уикенд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР