Създаденият по едноименния роман на Сюзан Колинс Игрите на глада:

...
Създаденият по едноименния роман на Сюзан Колинс Игрите на глада:
Коментари Харесай

Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии стана №1 по зрителски интерес

Създаденият по едноименния разказ на Сюзан Колинс " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии ", който е петият от поредицата и предистория на събитията в тях, напълно предстоящо прикова мощен зрителски интерес и у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния петък.

Премиерата, която споделя историята преди първия филм от 2012 година, е гледана от 21 565 фенове и осъществя 312 114 лв. от билетите им, оповестява Българска телеграфна агенция.

На втора позиция е българският " Диада " на режисьора Яна Титова. Разказът за живота на тийнейджърката Дида, която се пробва да замине при майка си в Съединени американски щати, само че има доста трудности преди този момент, към този момент има 30 346 фенове и приходи от 360 787 лв. за десетте дни в кината.

Трето място в топ 10 заема съветската анимация " Котки в музея ", чиято премиера също беше преди 10 дни. Сблъсъкът сред котката Винсън и мишката Морис с охраняващите картините на Ермитажа котки е гледан към този момент от 13 915 фенове и има 155 579 лв. доходи.

На четвърто място е " Капитан Марвел 2 ", основан по комиксите на Рой Томас и Юджийн Колан. Продължението на първия филм от 2019 година и на телевизионния сериал към този момент втора седмица е по екраните, като са го гледали 16 011 фенове и регистрира 242 904 лв. от билетите им.

Музикалната анимация " Тролчета: Бандата се събира " е на пето място измежду най-гледаните филми у нас. Третият филм, разказващ за музикалното семейство Пипи и Клон, което този път би трябвало да избави отвлечения Флойд от поп групата " БратЗоун ", е по екраните към този момент пета седмица. Приковал е ползата на 42 535 фенове и осъществя 511 924 лв. доходи.

Втората премиера от предишния петък - " Момичето от мочурището ", е на шесто място. Борбата сред Хелена и мъжът, отвлякъл майка й като младеж, е проследена от 1709 фенове, а продадените билети са за 23 524 лв..

Седма позиция заема " Убийците на цветната луна " на Мартин Скорсезе. Той е към този момент пета седмица в кината, привлякъл е  31 512 фенове и 417 266 лв. от билетите им.

На осмо място е хорърът " Нощна промяна във " Фреди ". Случващото се на нощния надзирател Майк по време на петте нощи в пицарията, която пази, са разбрали към този момент 64 337 фенове, а приходите са 726 413 лв..

Девета позиция измежду най-гледаните филми е за третата премиера от предишния уикенд - " НЛО в главата ". Южноафриканската анимация за младежа Норман, който се трансформира в Избрания и би трябвало да избави Земята от Золхард, е гледана от 1846 фенове, като за първите три дни има 21 735 лв. доходи.

На десето място е " Пес Патрул: Супер филмът ". Превръщането на Пес Патрул в Суперлапи и борбата с Виктория Ванс, която желае да се трансформира в супер изверг, е по екраните към този момент втори месец. За този интервал регистрират 86 501 фенове и 948 503 лв. доходи.

През предишния уикенд, когато над страната вилня " Фредерик ", на кино са били 53 188 фенове. Миналата година по същото време филми са гледали общо 77 047 души, като всеки втори е избрал " Черната пантера: Уаканда вечно ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР