Кристиан Вигенин от БСП заяви, че Елена Йончена е направила

...
Кристиан Вигенин от БСП заяви, че Елена Йончена е направила
Коментари Харесай

Вигенин: Елена Йончева сгреши с ДПС

Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия съобщи, че Елена Йончена е направила неточност като се е съгласила да бъде издигната заевродепутат от листата на Движение за права и свободи.

Зам.-председателят на " червевите " Кристиан Вигенин поведе листата на партията за евроизборите. Решението беше взето на пленум на столетницата в събота.

„ Амбицията на Българска социалистическа партия е да покажем, че друга политика е допустима, че евродепутатите могат да отстояват достолепието на България с риск да не се харесат на главната позиция в Брюксел. Всичко това обаче би трябвало да е основано на ясни правила. Тук е и огромният проблем ”, сподели Вигенин в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” .

По думите му преди пет години всички членове на столетницата са се борили да защитят мястото на Елена Йончева в Европейския парламент. „ Сега тя кацна на коляното на Пеевски. Това за нас в действителност е необяснимо ”, уточни зам.-председателят на Българска социалистическа партия. Според него „ надали има човек, който преди 5 години е дал своя вот за нея, а в този момент да не съжалява за избора си ”. Вигенин е безапелационен, че Елена Йончева е направила неверен избор, кандидатирайки се от листите на Движение за права и свободи.

„ Жалко е, че хора, които можеха да са сериозна част от една същинска лява опция, решиха, че техният път е другаде. Голяма част от тях показват учудваща политическа шавливост ”, сподели още социалистът, като акцентира политическата биография на Ваня Григорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР