Създаде се разделителна линия между партии, които подкрепят борбата с

...
Създаде се разделителна линия между партии, които подкрепят борбата с
Коментари Харесай

Христанов: Има разделителна линия между партии, които подкрепят борбата с корупцията

Създаде се разграничителна линия сред партии, които поддържат битката с корупцията. Това сподели Иван Христанов, народен представител от „ Продължаваме Промяната ”. По думите му неговата кандидатура е била най-логична за зам.-председател на Комисията по земеделието.

„ До огромна степен моето име е най-асоциирано със земеделие и с антикорупция. Изненада ме че Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу кандидатурата ми ”, сподели още Христанов.

За изявлението на някогашния аграрни министър Десислава Танева, че Христанов е „ проводник на неистини за „ Капитан Андреево ”:

„ Това не е даже обвиняване, това са голословни изказвания. Истината е, че нито тя, нито който и да е различен от Народното събрание, изиска да се запознае с доказателствения материал, който аз предадох в Прокуратурата и ГДБОП ”,каза депутатът от Политическа партия.

По думите му той към момента върви с защита поради получавани преди закани.

„ Тъй като стана въпрос за някогашния министър на земеделието от Българска социалистическа партия господин Иванов желая да кажа, че януари двамата организирахме забавен диалог. Казах му, че има неща, които би трябвало да бъдат позволени незабавно – национално-профилактичната стратегия, от която се крадат пари. Тогава той ме попита сигурен ли съм, че знам против кого се изправям. Каза ми: На теб ти би трябвало незабавно НСО ”, разясни Христанов.

На въпрос за какво от Политическа партия са се отказали да желаете оставката на Вежди Решидов, Христанов сподели следното: „ Целият избор на беше удар по парламентаризма ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР