Съюзниците на Евгений Пригожин наскоро изразиха нови критики срещу руския

...
Съюзниците на Евгений Пригожин наскоро изразиха нови критики срещу руския
Коментари Харесай

Втори поход към Москва искат съюзници на Пригожин

Съюзниците на Евгений Пригожин неотдавна показаха нови рецензии против съветския президент Владимир Путин. Те приканиха за втори поход към Москва и предизвестиха, че последните мнения на президента по отношение на гибелта на водача на “Вагнер ” вършат обстановката “по-лоша ”.

Отношенията сред Русия и групата “Вагнер ” се утежниха, откакто организацията предприе опит за протест против Москва. Той в последна сметка се провали, като организацията беше прогонена в прилежаща Беларус. Пригожин по-късно почина в самолетна злополука, което обтегна връзките сред Русия и наемниците.

Путин разгневи съдружниците на Пригожин, откакто спекулира за повода за самолетната злополука

По време на конференция в дискусионния клуб „ Валдай “ в четвъртък съветският водач спекулира, че Пригожин и хората на борда на самолета, може и да са били под въздействието на вещества. Няма доказателства, че на борда е имало опиати или алкохол самолета по това време.

„ За страдание, не е осъществена експертиза за установяване на съществуването на алкохол или опиати в кръвта на жертвите. Въпреки че знаем, че след известните събития в компанията в Санкт Петербург ФСБ откри освен 10 милиарда рубли в брой, само че също и 5 кг кокаин “, сподели Путин. „ Според мен тази експертиза трябваше да бъде осъществена. ”

След неговите забележки, обвързваният с “Вагнер ” канал в Telegram, Grey Zone, осъди Путин. Според обявата му коментарът на съветския президент по въпроса „ единствено ще утежни нещата “.

“Те се инжектират с опиати и експлодират във въздуха. Дори без да се вземе поради фактът, че откритите пакети съдържат прахуляк, симулиращ наркотични субстанции, и даже е върнат от чиновници на ФСБ след инспекция ”, гласи обявата, съгласно превод от самостоятелното съветско издание Meduza.

В обявата се прибавя, че опиатите, открити в имението, са били употребявани от „ тайната “ разследваща организация на “Вагнер ” и че парите са били употребявани за погашение на заплати

Междувременно самостоятелният съветски информативен бюлетин Агентство заяви в Telegram в четвъртък за няколко изявления в обществените медии от родственици на войник от групата Вагнер, които не одобряват обяснението на Путин за гибелта на Пригожин: „ И аз самият не знам. Тръгнете на втори поход към Москва, само че този път запоследно “, написа консуматор на обществените медии, който не беше разпознат.

„ Това са цялостни нелепости, Вова. В началото не беше сигурен, че са в самолета. Сега се оказаха наркомани “, гласи различен пост.

Друг критик написа:

„ Позволете ми да ви припомня, че двама герои на Велика Русия починаха в тази самолетна злополука. Версията за “самоунищожението е фарс. ”

Възмущението идва в сериозен миг от нашествието на Путин

Украйна неотдавна означи триумф в контранастъпателни старания, ориентирани към възобновяване на окупирана територия.  Русия се радва на преимуществото да има доста по-голяма войска от Украйна. Но по-силните от предстоящото отбранителни старания на Киев, дружно с помощта от Запада, блокираха съветския прогрес.

Междувременно бойци от групата Вагнер бяха изпратени в Беларус по силата на договорка, подписана с посредничеството на беларуския президент Александър Лукашенко, съдружник на Путин. Някои войски обаче са се върнали в Русия и са отговорни за осъществяване на редица закононарушения в страната.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР