Сайтът на телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ" също става

...
Сайтът на телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ" също става
Коментари Харесай

И сайтът на Слави става платен, цената ще е по-висока от тази на телевизията

Сайтът на малкия екран на Слави Трифонов "7/8 ТВ " също става заплатен, откакто стана ясно, че феновете ще би трябвало да заплащат по 78 стотинки на месец, с цел да се любуват на публицистичните му напъни. Все още обаче не е ясно по кое време ще стане това и какъв брой ще е месечната такса, с цел да имат достъп искащите до наличието в него.
Евгени Димитров разгласи, че цената ще бъде "малко по-висока от абонамента за малкия екран ", тъй като феновете щели да имат достъп до целия списък на предаванията, както и опция за връщане обратно, с цел да гледат нещо, което са пропуснали, без да чакат то да бъде качено настрана.
От думите на изпълнителния шеф се разбра още, че се водят договаряния за няколко нови излъчвания. "Няколко излъчвания са на стендбай и е въпрос на чисто финасов запас, който да може да разреши тяхната поява. Аз имам вяра, че най-малко 3-4 нови излъчвания ще пуснем в този момент ", уточни той.
По думите му стъпката е подхваната не с цел да оцелее малкия екран, а с цел да се развие и да стане "една пълнокръвна 24-часова стратегия ".
Телевизията стартира лъчение на 4 ноември предходната година. Шоуменът разгласи, че влиза в политиката и прави собствен ефирен план по време на последното предаване на "Шоуто на Слави " по бТВ, излъчено на 31 юли 2019 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР