Съвсем скоро стартира втори сезон на Ергенът, а Евгени Генчев

...
Съвсем скоро стартира втори сезон на Ергенът, а Евгени Генчев
Коментари Харесай

Подозират, че новият Ерген е гей

Съвсем скоро започва втори сезон на " Ергенът ", а Евгени Генчев най-накрая показа нещо по тематиката в своя Instagram профил. Вторият тийзър за предаването е реалност.

Сигурни сме, че ще има доста сладникави и криндж моменти, за които всички в нета ще пишат. Проблемът обаче е, че някои консуматори имат известни подозрения по отношение на избора Евгени да бъде основното настоящо лице, написа каналът Vbox7.

Докато едни фенове намират Евгени за скучноват, други са удовлетворени, че в шоуто влиза същински гений. Евгени е на 33 години, роден в Пловдив и е изнасял концерти в целия свят. Пловдивчанинът е ученик Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в големи зали и си е партнирал с Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер и други международни звезди. 

Генчев е всичко, само че не и характерен балкански мачо, който да тропне по масата, да си вирне краката и да чака с отворена уста шопската салата и сливовата. Не, Евгени е малко по-изтънчен, а външността му, възпитанието и маниерите не са нещо, което се приема елементарно по нашите географски ширини. Заради това някои консуматори в нета подозират, че Евгени е бил в дрешника. Иначе казано - бил гей. 

" Смятах, че си гей ", написа консуматор под новия тийзър за шоуто, а други удостоверяват в отговор съмнението си. Е, би трябвало да разочароваме аудиторията, тъй като той не е педераст, в което няма нищо неприятно в XXI в. Не е изключително значимо какво се случва в спалнята на различен човек, само че по някаква причина тази тематика буди съществено отвращение и ненавист, за разлика от тежките проблеми, които има в страната, само че някак за тях има социална коматоза. Кое не е по този начин?

Генчев си харесва дами! Не би било казус в историята на шоуто обаче, в случай че ергенът е с друга полова ориентировка. В американската версия на шоуто Колтън Ъндърууд, който беше ергенът, призна по-късно, че е гей. Това заяви персонално той предходната година, а разкритието му изненада някогашните кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята половост в предаването " Good morning America " и показа за компликациите, които е изпитал, до момента в който откри същността си. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР