Съвсем неочаквано млад изпълнител от Варна избухна с продукция, достойна

...
Съвсем неочаквано млад изпълнител от Варна избухна с продукция, достойна
Коментари Харесай

Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол

Съвсем ненадейно млад реализатор от Варна избухна с продукция, почтена за най-големите музикални малките екрани. Танци, еротика, пристрастеност, цветове и извънреден жанр, комбиниран с най-модерното звучене в музиката на младите. Светослав Стойчев с псевдонима Da Prime сподели нещо неповторимо и друго. Хибрид с съвременно и друго звучене, който може да предизвика интереса на младите, само че и да нажежи до гняв най-активните злобари. Интересното е, че продукцията няма нищо общо с постоянните обвинени.

Продуцентският екип се е погрижил клипа да е гарантиран с водещи модели и специалисти от доста високо равнище. Видимо се отличават детайлите на еротична хореография, водени от международно известния Александър Манчев. В клипа вземат участие няколко стилиста и хореографа, от които най - известна е Индира Касимова, която от дълги години работи взаимно с Графа.

Идеята за основаването на песента поражда напролет на 2018 година, когато Светльо се обръща към продуцента Георги Костов. От концепцията до реализацията минава много време, само че Светльо е твърдоглав и не се отхвърля.

“Постарахме се да разберем младежа. За мен тази музика първоначално беше неразбираема, само че би трябвало да дадем път на младите под 20. Стандартните реализатори и техните протежета са изчерпани. Короната им се клати устойчиво. Слушаме едно и също към този момент доста години. Единственият сериозен пробив беше на Гери-Никол. Време е и за момче. Взели сме кино режисьор, най-хубавият българин в Европа за еротика, най-хубавите хореографи, камери, костюми, подиуми. Правим го за всички за всички тези, които харесват и тези които не харесват " декларира продуцентът.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР