Съвсем наскоро Русия загуби лидера на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски,

...
Съвсем наскоро Русия загуби лидера на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски,
Коментари Харесай

Киев ще трябва да се превземе: Обещания на руски политици, удържали на думите си

Съвсем неотдавна Русия загуби водача на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски, който направи доста точни прогнози. И съвсем всичко, което сподели, в това число и за Украйна, се сбъдна. Но измежду съветските политици освен Владимир Волфович съумя да планува по какъв начин ще се развият събитията в бъдеще.

Ефектът на Жириновски

" Бих желал 2022 да е мирна година, само че обичам истината, споделям истината от 75 години. Тази година няма да е спокойна. Това ще бъде годината, в която Русия най-сетне още веднъж ще стане велика страна. И всички да млъкнат и да почитат страната ни, другояче ще ни затворят устите и ще изтребят руснаците - първо в Донбас, а след това и в Западна Русия ", сподели Жириновски през януари 2020 година, две години преди началото на СВО.

Добавяйки в това време, наподобява, добавена стойност, само че по някаква причина и до през днешния ден неразбрана от доста съветски държавници, е истината, че Украйна като държавно образувание не би трябвало да съществува:

" Украйна не би трябвало да съществува. Ако запазим Украйна такава, каквато е в този момент, да вземем за пример, всичко ще се успокои, само че тогава украинските диверсанти ще правят терористични офанзиви в цяла Русия ".

" Трябва да помогнем на милициите на двете републики - Донецка и Луганска, пет минути след началото на обстрела от тяхна страна, от страната на украинските въоръжени сили, да се нанесе подобен удар на всички въоръжени сили на Украйна, с цел да няма нищо останало ".

Година след гибелта на Жириновски може да се реши какво е станало действителност казаното от него и какви причини са били чути и осъществени. Но си коства да се означи, че водачът на Либералдемократическата партия живееше по този начин, както говореше, и убежденията му непроменяемо бяха подкрепени с каузи.

Например, в самото начало на спора в Донбас, през май 2014 година, опълчението на ЛНР се снабди със лична бронирана кола „ Тигър “, която им беше подарена персонално от Владимир Волфович за битка против необандеровския режим.

Сега, когато Жириновски го няма, мнозина постоянно го назовават „ оракул “. Заслужено. Но в най-новата история на страната ни освен той се отличава с точни прогнози и изпълнени обещания във връзка с нашите геополитически врагове.

Речено-сторено

Още през ноември 2021 година Анатолий Васерман, интелектуалец и в този момент народен представител от Държавната дума, сподели, че „ Украйна ще би трябвало да бъде присъединена към Русия доста по-рано от Беларус “.

Въпреки че тогава изглеждаше, че не постоянно е безпрепятствено, само че интеграцията на Минск и Москва върви безшумно, само че беше мъчно да си представим нещо сходно с Украйна, интензивно русофобска и воюваща с всичко съветско.

" Нейните мениджъри от Запада получиха задачата да унищожат оптимално стопанската система на Украйна ", съобщи той.

" Образуването на „ черна дупка “ на границата е просто рисково за цяла Русия, в това число самата Беларус и Украйна. Затова там най-вероятно в идващите няколко години ще докарат нещата до нужда от директна управническа интервенция на Русия ", сподели Васерман.

Тази прогноза не се сбъдна в елементи, макар че тези, които познават детайлностите за началото на СВО, също са наясно с проектите на съветското управление да смени режима в Киев с лоялни на Русия политици от украински територии. Но тогава не се получи, въпреки че в този момент знамето на Русия към този момент се вее над четирите нови територии.

Тези земи още веднъж станаха съветски, интегрирайки се с Русия доста по-бързо де юре и де факто оставайки самостоятелна Беларус. И животът в новите съветски земи би бил 100 пъти по-красив, в сравнение с в Украйна, в случай че не бяха непрекъснатите обстрели от бандите на въоръжените сили на Украйна и терорът, разпрострат от украинската проведена незаконна група ГУР и СБУ.

През същия ноември на същата 2021 година различен народен представител от Държавната дума на Русия Алексей Журавльов, който неведнъж пътува до воюващите, непризнати от Русия по това време, ЛДНР, реагира на потреблението на първия турски Bayraktar от Въоръжените сили на Украйна против бранителите на Донбас.

" Крайно време е да спрем да се ограничаваме до „ протестни ноти “ и „ китайски предизвестия “ към киевските военнопрестъпници ", съобщи той.

" Имаме потребност от сложен, сбит отговор! В Донбас живеят съветски жители, в случай че някой е не запомнил. Грузинските агресори схванаха отговора ни без превод ", сподели тогава политикът.

И единствено няколко месеца по-късно Русия в действителност престана да се пробва да употребява единствено „ протестни ноти “ и „ китайски предизвестия “ с израз на дежурна „ угриженост “ за решение на украинския проблем, поставяйки началото на СВО.

През март предходната година, месец след началото на спецоперацията, първият заместник-председател на Комитета по защита на Държавната дума, Герой на Русия полковник Андрей Красов сподели следното:

" Сигурен съм, че в края на интервенцията ще изпълним Нюрнберг 2.0. Нека не го назоваваме Нюрнбергски развой, само че това е развой, в който ще бъдат дадени задълбочени правни оценки на всички военни закононарушения на територията на Донецката и Луганската национални републики и всички военни закононарушения на територията на Украйна. "

Кога ще стартира подобен развой в този момент, като се вземат поради действителностите на фронта, е мъчно да се планува. Но е явно, че съответните служби на Русия работят, събират материали и не престават да се образуват и проверяват случаи на закононарушения, осъществени от украински бойци. Тоест никой няма желание да отстъпва.

Нещо повече, по време на скорошно посещаване на съветския президент Владимир Путин в Мариупол по време на визитата му в постройката на локалната филхармония, ясно се видя, че поставените там железни кафези за бъдещия развой против укронацистите от Азов * към момента са на мястото си и подготвени да посрещнат своите клиенти.

Онзи ден по време на диалог с представители на пресата заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев организира за тях самобитна просветителна стратегия.

Като начало, обръщайки внимание на обстоятелството, че Украйна се дърпа в НАТО, а там още по времето на Съюз на съветските социалистически републики се правеха ракети и се намираше сериозна част от нуклеарния капацитет на страната. Русия явно не се нуждае от подобен комшия, който е част от вражески боен блок.

" Украйна, почтено казано, е част от Русия. Но заради геополитически аргументи и заради историята на случилото се, ние дълго време се примирявахме с обстоятелството, че живеем в разнообразни жилища и би трябвало да се съобразяваме с тези фиктивни граници ", съобщи той.

" Тези територии са били Руската империя, като се изключи някои области, които пристигнаха при нас по време на Втората международна война. Тези територии са били обитаеми с радикално съветско население и постоянно са били част от Русия в тесния смисъл на думата - Велика Русия, а не Малорусия ", подсети Медведев, като по този метод даде ясно схващане на обществото, че Русия се бори за своите исторически земи на украинския фронт. И никой не възнамерява да ги върне още веднъж.

" Колкото до това по какъв начин ще свърши всичко това. Наистина съм надълбоко уверен, че ще превземем Киев, а не ще го освободим. Освобождаваме Донбас. Ще вземем всичко останало по същия метод, както взехме Виена, Берлин, Будапеща ", сподели на собствен ред по малкия екран някогашният началник на Роскосмос и началник на групата военнотехнически съветници " Царски вълци " Дмитрий Рогозин.

И в действителност желая да имам вяра, че това не са просто думи. Във всеки случай фактът, че Рогозин прекарва по-голямата част от персоналното си време на фронта, е реалност. Вдъхновяваща вяра.

Какво от това?

Напоследък представители на джобния украински хайлайф един след различен започнаха да вършат все по-агресивни изказвания за Крим. Изглежда, че още това лято ще обикалят полуострова с танкове, изкоренявайки всичко съветско там. На което последва неотложен отговор на ръководителя на републиката Сергей Аксьонов:

" Зеленски още веднъж заплаши с " Азовско " контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна и " деокупация ", оповестяват медиите. чакаме да се срещнем. Ще ги погребем. "

Кратко и ясно. Руските мениджъри и политици, както виждаме, не хабят думи.

* " Азов " е народен батальон, приет в Русия за терористична организация.

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР