Съвременната жена – красота, самочувствие, внимание към здравето … Стилният

...
Съвременната жена – красота, самочувствие, внимание към здравето … Стилният
Коментари Харесай

Красив и стилен маникюр в летните тенденции

Съвременната жена – хубост, самочувствие, внимание към здравето … Стилният маникюр не е последният в листата с характерности на дамите от наши дни.

1.

2.

3.

Вече сполучливо проходихме първата половина на 2019 година Изглежда, че напълно неотдавна избрахме маникюр за новогодишните празненства, тогава срещнахме пролетта и в този момент – лятото е наоколо.

Неприлично хубав и моден маникюр

Какво ще внесе в модата на ноктите? За тези, които обичат дълги, остри нокти – положителни вести. Именно през лятото сходна форма е настояща!

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ако специалността ви или персоналните ви желания не ви разрешават да носите дълги нокти – не се тормозете. Достатъчно е да наблегнете естествената форма на нокътната плочка и да изберете верния дизайн. В тази форма маникюрът ще бъде прелестен!

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Много дами в никакъв случай няма да изоставят квадратната форма на ноктите си. И те ще го създадат както би трябвало. Направете квадрата по-мек – и сте в наклонност!

17.

18.

19.

20.

21.

Съвременните трендове от ден на ден работят не като ограничавания, а като препоръки за дамите. Те са вдъхновяващи, не са задвижвани в рамки. Това е хубостта на модата през 2019 година. И тогава – единствено по-интересно!

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР