Съвместните контролни проверки по безопасност на движението се осъществяват от

...
Съвместните контролни проверки по безопасност на движението се осъществяват от
Коментари Харесай

Българо-румънски смесени полицейски екипи ще извършват проверки в Русенско

Съвместните контролни инспекции по сигурност на придвижването се реализират от през днешния ден от смесените българо-румънски полицейски екипи.

Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе. Смесени екипи на пътна полиция от България и Румъния ще правят контролни инспекции в интервала на коледните и новогодишни празници по пътищата от двете страни на "Дунав мост ". Служителите на реда ще бъдат ангажирани с контрола по спазването на разпоредбите за придвижване и нормативните условия към водачите на територията на съответната страна в двата прилежащи гранични региона - Русе и Гюргево. Целта е обезпечаването на пътната сигурност в празничните и почивни дни на румънските и българските жители, с оглед упования натоварен трафик.

Проверките ще бъдат ориентирани към надзор на скоростта, неправилното изпреварване, шофирането след приложимост на алкохол, валидността на документите на водачите, съществуването на наложителните застраховки, техническата редовност на транспортните средства и други.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР