Съветът за електронни медии (СЕМ) започва проверка на БНТ заради

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) започва проверка на БНТ заради
Коментари Харесай

БНТ се извини за анимационен секс преди Сънчо

Съветът за електронни медии (СЕМ) стартира инспекция на Българска национална телевизия поради излъчването на анимационен филм със полово наличие тъкмо преди Сънчо.
 
Първи за гафа оповестиха от " Господари на ефира ". Сега мониторинговият отдел на регулатора се е самосезирал за случая.
 
Става дума за изданието на " Лачените обувки на българското кино. Анимационните филми " по Българска национална телевизия, излъчено на 16 юли от 19.05 ч. В него са показани анимационни филми, като финален е " Вятър работа " на режисьора Анри Кулев. Филмчето стартира в 19.34 ч. и продължава до началото на обичайна детска графа " Лека нощ, деца ".
 
Във кино лентата здравна сестра се съблича и стартира да прави секс с ранен боец. Кадрите са напълно директни, въпреки и нарисувани. " Явно Българска национална телевизия поставя грижа за половото образование на децата ни ", възмутиха се от телевизионното шоу.
 
След като специалистите в Съвет за електронни медии са подготвени със заключението си по случая, Българска национална телевизия ще бъде осведомена със мнението и ще има опция да изрази своята позиция. Процедурата планува едвам по-късно въпросът да бъде импортиран за разискване на съвещание на Съвета, на което да бъде разисквано по какъв начин и с каква санкция да бъде осъдена малкия екран.
 
Междувременно Българска национална телевизия се извини на феновете с писмо, разпратено до медиите.
 
" Българската национална телевизия най-искрено съжалява за позволеното лъчение на анимационен филм на 16.07.2017 година, с нерегламентирано наличие за слота, директно преди обичайна графа " Лека нощ, деца ". Българска национална телевизия сервира своите извинения към аудиторията, която е гледала модула от формата " Лачените обувки на българското кино. Анимационните филми " във времето от 19.33 до 19.45 ч. ", написа в прессъобщението.
 
" Обществената медия извънредно високо цени най-младите си фенове и по тази причина постоянно е била безкомпромисна към наличието, ориентирано към тях. Българска национална телевизия изрича своята признателност към всички, които демонстрираха внимание към професионализма на публичната телевизия и подадоха сигнал за позволеното нарушаване, за което са планувани строги административни санкции ", разясниха още от малкия екран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР