Саудитският Ал-Хилал планира да обяви сензационния трансфер на Лионел Меси

...
Саудитският Ал-Хилал планира да обяви сензационния трансфер на Лионел Меси
Коментари Харесай

Ал-Хилал обявява супертрансфера на Меси след три дни?

Саудитският Ал-Хилал възнамерява да разгласи сензационния трансфер на Лионел Меси на 6 юни, вторник. Според каталунския „ Спорт “ цялата страна се готви за грандиозното събитие. Чака се само финалното „ да “ на международния първенец. Този уикенд седемкратният притежател на „ Златната топка “ ще изиграе последния си мач за Пари Сен Жермен, което бе доказано публично преди два дни от треньора на парижани Кристоф Галтие. Най-късно в понеделник Меси ще даде окончателния си отговор на Ал-Хилал, като настройките са, че той ще бъде позитивен.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта също искаше да върне Меси на „ Камп Ноу “, само че финансовите усложнения на каталунците за момента пречат на клуба да насочи формалното си предложение към аржентинеца. Времето минава, а обстановката остава несигурна, което предопределя решението на Ла Пулга.

Ал-Хилал насочи невиждана в света на футбола оферта към Лионел Меси. Според нея 35-годишният аржентинец би трябвало да получава по 400 милиона евро на сезон, което е с към 200 милиона повече от това, което прибира Кристиано Роналд в Ал-Насър.

Според „ Спорт “ в Ал-Хилал към този момент са подготвили всичко и единствено чакат окончателния отговор на Лео, с цел да анонсират огромната вест.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР