Сатурн днес преминава в знак Козирог, където ще остане в

...
Сатурн днес преминава в знак Козирог, където ще остане в
Коментари Харесай

В този ден тялото се обновява астрално

Сатурн през днешния ден минава в символ Козирог, където ще остане в идващите две години и половина.

Луната е в символ Козирог изостря възприятието за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, понижава прочувствения тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието на хората е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. Ключови думи са акуратност, срочност, старание. Подходящо време за дейности изискващи прецизен план, както и всяко нещо да бъде сложено по местата си. Емоциите са затормозени. Неудачно време за самопризнание в обич. Общуването с по-старото потомство е затруднено. Уязвими са костите, коленете, злобен мехур, черен дроб, кожата. Отложете визитата при ортодонт с изключение на, в случай че не ви е незабавен казуса.

3 лунен ден стартира в 09:16ч и продължава до 09:57ч на идващия ден – Третият лунен ден носи положителна сила, нужна за видоизменение на концепциите в съответни каузи. Пасивността в този ден е противопоказна, дори рискова. Пасивният човек ще претърпи проваляне и може да получи контузии, както физически, по този начин и душевни. Ако сте си правили някакви проекти, време е да действате. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост.
Не мислете и не желайте неприятно на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Чувството на злоба директно работи върху работата на черния дроб. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност.

В този ден тялото се обновява астрално. Неизползваната сила може да подрине здравето на индивида. Колкото повече сила отдава, толкоз по-добре ще се усеща. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. Препоръчителни са всевъзможни бани, контрастни душове.

Уязвими са раменният пояс, елементарно се хваща настинка в белите дробове, да не се претрупва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка.

В секса би трябвало да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Добре е водещата роля да се поеме от дамата,

Подстрижката в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР