Сатиричният сай Не!Новините предлага безплатно ноу-хау на премиера Бойко Борисов

...
Сатиричният сай Не!Новините предлага безплатно ноу-хау на премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Десет идеи към премиера за решения на проблеми

Сатиричният сай " Не!Новините " предлага гратис ноу-хау на премиера Бойко Борисов по какъв начин да се оправи с притискащите го публични проблеми.

Премиерът се срещна с медицинските сестри, които стачкуват за по-добро възнаграждение. Предложението му лекарите да дадат част от заплатите си на сестрите слага нови жалони в управническите практики и предлагам да бъде употребявано навсякъде.

Да стартираме с тези 10 разновидността:

Лятото да даде на зимата 4-5 градуса от топлината си. Така заобикаляме летните жеги, а зимата ще е прелестно мека. В някои по-топли елементи на страната ще отпадне потребността хората да поставят зимни гуми на колите.

Жените да дадат на мъжете малко коса. Голяма част от мъжете имат някаква форма на алопеция, а в това време дамите размятат буйни коси и непрекъснато вървят на " фъш-фъш ". Не може по този начин!

София да даде на Пловдив част от смога си.

Майничките го раздават прекомерно луксозно в последно време и са вирнали нос. Бяха европейска столица на културата, имат си превъзходен квартал " Капана " и какво ли още не, до момента в който столицата превива тил под натиска на рустикалните тълпи, прииждащи от цялата страна в търсене на триумф и пари.

" Лудогорец " да даде малко точки на " Левски " и ЦСКА.

Осемгодишната доминация на " орлите " към този момент дотяга.

Великден и Коледа да дадат малко блажно на постите. Не е заслужено 40 дни да караш на марули, картофи и моркови, а след това да ядеш мръвки и саралии като невидял.

Конкурсът " Мис Свят " да отпусне малко финес и искра на състезанието " Мис България ".

Гърция да даде едно от моретата си на България.

По неин избор, нямаме искания кое ще е.

Русе да даде малко вода на Перник.

Да не се стискат, Дунав е на всички българи!

Нова година да отлее малко шампанско на другите празници. Нормално ли е 95% от българите да пият шампанско единствено на 31 декември? Като за страна от Европейски Съюз не е обикновено.

Хората, които заплащат 120 000 $ за банан, залепен със сиво тиксо на стената, да ни дадат малко пари, тъй като явно имат непотребни средства и странна ценностна система.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР