Сателитни снимки показват, че големият руски конвой, който от миналата

...
Сателитни снимки показват, че големият руски конвой, който от миналата
Коментари Харесай

Сателитни снимки: Руският конвой към Киев се е разпръснал в околностите

Сателитни фотоси демонстрират, че огромният съветски ескорт, който от предходната седмица беше затънал до украинската столица, наподобява се е разпръснал, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс, съобщи Факти.

Сателитните изображения на частната американска компания „ Максар текнолъджис “ демонстрират конвоя от транспортни средства, танкове и артилерия, дълъг 65 километра. Както наподобява той се е разделил на част и е предислоциран. Бронирани коли от конвоя са видяни да маневрират в градчета покрай летище „ Антонов “ северно от Киев. Някои от транспортните средства са се преместили в гористи региони, заяви „ Максар “.

Конвоят беше струпан до столицата при започване на предходната седмица, само че настъплението му наподобява беше спряно на фона на известия за дефицит на храна и гориво. Американски представители споделиха, че украинските войски са обстрелвали конвоя с противотанкови ракети. Снимките демонстрират също, че елементи от конвоя са се придвижили още по на север покрай Лубянка, като артилерийски гаубици са били изтеглени на огневи позиции наоколо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР