Сасуоло спечели с 2:1 домакинството си на Верона и остави

...
Сасуоло спечели с 2:1 домакинството си на Верона и остави
Коментари Харесай

Сасуоло задълбочи кризата във Верона

Сасуоло завоюва с 2:1 семейството си на Верона и остави гостите на предпоследното 19-о място в класирането на Серия " А ". Федерико Чекерини даде надежи на отбора от града на Ромео и Жулиета с гол още във 2-ата минута, само че Сасуоло направи поврат с точни изстрели на Арман Лориен (32`) и Давиде Фратези (74`). 

Домакините се изкачиха на 9-о място в подреждането, изпреварвайки Торино и Салернитана. В идващия кръг отборът от Реджо Емилия ще гостува на лидера Наполи.

18-годишният Лука Д`Андреа стартира в халфовата линия на Сасуоло в трети следващ мач. " Неровердите " бяха без звездата си Доменико Берарди, а на върха на офанзивата действаше Андреа Пинамонти. Каан Айхан размени в центъра на отбраната санкции Джан Марко Ферари. 

Новият ментор на Верона Салваторе Бокети дебютира преди седмица с проваляне от Милан, а през днешния ден се надяваше на позитивен резултат против противник, който в никакъв случай не беше губил две следващи семейства под управлението на Алесио Диониси. Тома Анри и Роберто Пиколи си партнираха в офанзива за Верона. 

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР