Състрадателен и родолюбец - така се представя един от жестоките

...
Състрадателен и родолюбец - така се представя един от жестоките
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Неизвестни досега подробности за убийците от Негован

Състрадателен и патриот - по този начин се показва един от жестоките убийци от случая "Негован ". Пламен Шляпашки е извършил стената си във Facebook с апели за щедрост по разнообразни случаи.

Той споделя най-вече цитати за това какъв е живота и по какъв начин би трябвало да бъдем положителни. Което по никакъв метод не дава отговор на жестокото закононарушение, осъществено от него.

Прокуратурата е безапелационна, че то е било преднамерено, като преди реализирането му дружно със съучастника си Георги е взел решение за метода и средствата за осъществяването му.

Мотивът им е бил да придобият парични средства и бижута, благосъстоятелност на жетвите - треньорът по битка
Георги и брачната половинка му Мариана.

От профила на Георги става още ясно, че фамилията му е било със междинен финансов статус, без значение, че самият той е строителен служащ, жилището му в "Дружба " е неремонтирано и със остарели мебели.



Разследващите считат, че е допустимо мозъкът на отвратителното действие да е бил Георги Нанчев. Той е и индивидът, който устройва на работа към Техническия университет Пламен Шляпашки.



Вероятно връзката там става през неговата интимна партньорка Генислава Рогозанска, която е физик по обучение и постоянно се явява като механически специалист при ремонта на разнообразни обекти.



За разлика от Пламен, Георги демонстрира доста по-висок финансов статус. Пътува на екскурзии в чужбина с приятелката си, постоянно се снима на претрупани маси в заведения за хранене. Посланията от неговия фейсбук профил са доста по-категорични - приказва с носталгия за "бай Тошевото време " и пуска майтапи за ракията, мъжете и сръбската музика.

Независимо, че се е грижил за дъщерята на приятелката си, двамата са правили опити да имат свое дете, само че несполучливи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР