Състоянието на тв продуцента се влошило след развода му с

...
Състоянието на тв продуцента се влошило след развода му с
Коментари Харесай

Цяла България Е Бясна! Топ Водещата Ани Салич Направи Непростимото! Линейки Фучат, За Ужас На Всички

Състоянието на тв продуцента се влошило след развода му с новинарката. За последните няколко месеца той е приет в болница цели 3 пъти заради остро инфектиране, обвързвано със болестта му.

Бившият на Ани Салич претърпява трагично протичащото се. Но най-вече го разстроила сцената с изхвърлянето на багажа от вкъщи му. С постъпката си новинарката съумя освен да го засрами, само че и да го унижи пред всички.

След случилото се Бранко, отказвал да се храни. Хапвал единствено по един път дневно. В резултат от нередовното и нездравословно хранене, гастритът му напомнил за себе си.

За последните месеци цели три пъти той получил остри рецесии, които било невероятно да се овладеят само с банкет на хапчета. Наложило се да бъде приет в болница, написа Ретро.бг.

Това, което най-вече наранява сърбинът е, че някогашната му брачна половинка безусловно разцъфна като цвете след развода си с него. Промяната в Ани Салич не остана незабелязана освен от сътрудниците й, само че и от феновете на Нова тв.

Новинарката безусловно сияе и това й проличава. Причина за блясъка в очите й, съгласно слуховете, е нов почитател. Все още не е ясно дали новинарката е откликнала на възприятията му или всичко е останало на фаза флирт. Но е реалност, че тя наподобява доста по-добре.

Веднага след развода, Ани Салич се подложи на строга диета и смъкна небрежно насъбраните килца. Тв водещата се подложи и на куп разкрасителни процедури, за които заплати цяло положение. Но несъмнено си е коствало. Тя съумя да заличи бръчките от лицето си и след изглаждане на контура лицето й наподобява по-приветливо.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР