Състоянието на мъжа с установена проба на коронавирус е с

...
Състоянието на мъжа с установена проба на коронавирус е с
Коментари Харесай

Оперативният щаб: Мъжът с коронавирус в София се влошава, съпругата му е в тежко състояние

Състоянието на мъжа с открита проба на ковид е с наклонност на утежняване, само че не е сериозно. Той е имал контакт в ”Пирогов ” с други 49 заболели, които ще бъдат изследвани. Съпругата на мъжа е в извънредно тежко положение. На хуманно дишане, с доста тежка картина от страна на белия дроб.
Мъжът е бил признат в болничното заведение с предишно хронично белодробно заболяване.

Тези данни бяха обявени от шефът на Военномедицинска академия (ВМА) и началник на Националния действен щаб за битка с ковид генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.

“Както знаем В България има двама новорегистрирани случая през вчерашния ден. 46 индивида са изследвани в ВМА, които са негативни, в Националния център са 121, в Стара Загора – 33, във Варна – 24 “, заключи проф. Мутафчийски.

“Както знаем В България има двама новорегистрирани случая през вчерашния ден. 46 индивида са изследвани в ВМА, които са негативни, в Националния център са 121, в Стара Загора – 33, във Варна – 24 “, заключи проф. Мутафчийски.Близо 120 хиляди са инфектираните в света, с 3100 случаите са повече от през вчерашния ден. Смъртните случаи са 4299, 210 са новите.

В Китай случаите за денонощието са единствено 24.

Стараната наложи строги ограничения на предварителна защита. Съветите са да избягвате затворени пространства и скупчване на хора на публични събития. Наши компании пък стартират интензивно произвеждане на маски и други защитни средства. Министерство на вътрешните работи пък следи за контрабанда на медицински произведения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР