За Путин заповед за арест, за Нетаняху - нищо Поредно

...
За Путин заповед за арест, за Нетаняху - нищо Поредно
Коментари Харесай

Марко Травальо: Международният съд преследва само по заповед от Вашингтон

За Путин заповед за арест, за Нетаняху - нищо
Поредно доказателство, че Международният углавен съд е политически орган, маскиран като съд, който съди единствено тези, които желае Вашингтон

Преди година Международният углавен съд (МНС) издаде заповед за арест на Владимир Путин, упрекнат във военни закононарушения по отношение на към 19 хиляди украински деца, трансферирани в Русия. Това провокира истерична наслада в Съединени американски щати и Украйна, които обаче не признават МНС, с цел да не се постанова да дават отговор за личните си закононарушенията. За шест месеца Нетаняху унищожи към 35 хиляди цивилни в Газа, в това число 15 хиляди деца от население 2,5 милиона, спрямо 10 хиляди цивилни, починали за 26 месеца в Украйна от 40 милиона поданици, само че никой не го арестува. Тези дни четем, че МНС бил подготвен да издаде заповед за арест на висши израелски лица, само че може да го отсрочи, в случай че Нетаняху подпише примирието, желано от Съединени американски щати и Англия. Това е още едно доказателство, че МНС е политически орган, маскиран като съд, който съди единствено тези, които желае Вашингтон.

А така наречен интернационалното право е цялостна небивалица, с цел да се скрие правото на най-силния. Съединени американски щати изпращат още 61 милиарда на Киев, от общо 322, изплатени за две години от НАТО и Европейски Съюз, а Блинкен предизвестява Пекин да не оказва помощ на Русия. Остава да разберем за какво ние можем да въоръжаваме и финансираме страна във война (в двете години съветска инвазия и в осемте години украинска експанзия в Донбас), а Китай не може.

Сега Западът изследва нови наказания против Иран поради отмъщението против Израел, без жертви, само че не глоби Израел, който пръв нападна Иран, като бомбардира посолството му в Дамаск и умъртви минимум 13 души.

Черешката на тортата на “международното право ”, която се обърна против нас, е реакцията на Москва и решението й да национализира краткотрайно съветските клонове на европейските марки Bosch и Ariston.

Между другото, седалищата на фирмите са в Холандия, а руснаците ни се подиграват: „ Не знаехме, че това е италианска компания... “. 

И тук като че ли сме в приказката за вълка и агнето: първите, които нарушиха интернационалното право за частната благосъстоятелност и неприкосновеността на държавните активи, бяхме ние, евроатлантиците, със глобите против Москва през 2022 година

В допълнение към нормалното комерсиално ембарго, ние, евроатлантиците,  блокирахме и държим като заложници над 300 милиарда $ на Руската централна банка - държавни и частни активи - които Съединени американски щати, Обединеното кралство, Канада, Япония и половината от Европейски Съюз в този момент също биха желали да експроприират, с цел да въоръжат Украйна още веднъж. Грабежът на Путин е реакция на нашия мегаграбеж.

Четири века преди Христа Александър Велики разпитва прословутия корсар Диомед, който преди малко бил хванат и чакал смъртната си присъда: „ Кой ти дава право да плаваш и да плячкосваш неща, които не са твои? “.  Диомед дал отговор: „ А на теб кой ти дава право, императоре, да правиш същото, от Персия през Египет до Индия? Понеже употребявам единствено личната си лодка, ме наричате ​​пират. А вие, въпреки това, употребявате флота си и се наричате император. " Александър се трогнал и му благодарил. / 

Превод за " Гласове " от италиански Владислав Наков
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР