Състоянието и развитието на света зависи не от масите, класовата

...
Състоянието и развитието на света зависи не от масите, класовата
Коментари Харесай

Ахмед Доган за акселерацията на Мегасоциума на Глобалния свят

" Състоянието и развиването на света зависи не от масите, класовата битка и от обособените партии, а от намирането на съдружни формули на заедността, новаторските технологии, съответната, властова система с потенциал и визия за решение на съответни проблеми и ангажираност на свободните и дейни жители в тяхното опредметяване ".

Това се показва в обява на доктор Ахмед Доган, озаглавена „ Казусът Ахмед Доган “, оповестена в Юбилейния алманах " Философи 1981. 40 години по-късно. Продължаващи истории ", заяви пресцентърът на Движение за права и свободи.

Сборникът показва един от най-емблематичните курсове в историята на Философския факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски " със своите дейни, сполучливи и запаметяващи се персони, се показва още в известието.

" Мощната онтологична акселерация на Мегасоциума на Глобалния свят ще имплицира конструирането на различен вид обществени и политически онтологии, които ще бъдат най-вече с относителен и еклектичен профил и темперамент ", написа почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Продуцирането и потреблението на " приключените метафизичен системи " ще бъде загуба на екзистенциално време, счита той и предвижда, че евентуално " дебелите книги " ще си останат единствено в библиотеките.

" Късите и ефикасни теоретични структури за решаването на съответни проблематични обстановки " пъкъл хок " ще бъдат преобладаващи ", показва Доган.

Юбилейният алманах е на издателство " Стилует " и е публикуван през 2021 година Не се популяризира в комерсиалната мрежа.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР