Състезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри

...
Състезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри
Коментари Харесай

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

Състезателят по триатлон Васил Василев е идващият отстранен в “Игри на волята ” 5. Той отпадна по медицински аргументи по време на елиминационния конфликт против шампионката по калистеника Цвети Станева. Васил завоюва мястото си в племето на Старейшините след успех в първата борба на Изгубените за влизане в играта. Така той се събра с брат си Момчил, само че насладата им беше къса, откакто по-малкият брат беше покорен от Амазонките. Гледайте първото изявление на Васил след елиминацията му тази събота в “Събуди се ” по NOVA.

“Игри на волята ” напуща и първенецът по културизъм Валентин Петров, който влезе в рисковото риалити с щерка си Елена. Тя беше повода той да отиде в Чистилището по лично предпочитание и да напусне племето на Старейшините. Там обаче не съумя да се приобщи към Изгубените и получи техните елиминационни гласове. По време на съвета от Чистилището съумя да се избави някогашната амазонка Виктория Йорданова, която си откупи мястото в играта против 100 златни гроша и се завърна при Старейшините.

По време на борбата за избавление, която беше извоювана от Даниел от Гладиаторите, още веднъж имаше поврат в играта. Завършилият финален Мартин Николов - Елвиса ще би трябвало са се бори за правото да се върне в “Игри на волята ”, тъй като към този момент е част от племето на Изгубените. Милионерът ще се сблъска с тежките условия в Чистилището и ще живее без храна и улеснения под намерено небе.

За Амазонките премеждията не престават. По време на кастинг борбата тази събота те ще би трябвало да дадат своя залог. Ще имат избор сред две мощни дами. На Арената на “Игри на волята ” се завръща звездата от сезон 4 - Михаела Тодорова, а против нея ще излезе акробатката Виктория Пенелова. Ако сбъркат и заложат на неверния човек, Амазонките ще би трябвало да изпратят един от своето племе в Чистилището.

Не пропускайте „ Игри на волята “ в събота, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР