Състезателките по художествена гимнастика от националния отбор индивидуално отново показаха,

...
Състезателките по художествена гимнастика от националния отбор индивидуално отново показаха,
Коментари Харесай

Грации помагат за лечението на малката Нарин

Състезателките по художествена гимнастика от националния тим самостоятелно още веднъж демонстрираха, че имат положителни сърца. Те се включиха в акция, която има за цел да подкрепи събирането на средства за лекуването на 2-годишната Нарин от Русе.

За задачата Катрин Тасева, Невяна Владинова, Петя Борисова и Татяна Воложанина предоставиха топка със своите подписи на уредниците на търга, който има за цел да събере колкото се може повече средства, с цел да може дребната Нарин да оздравее.
 Припомняме, че единствено преди няколко дни Катрин, която бе оповестена за жена на годината в категория „ Спорт “, разгласи за обмен златния си орден, извоюван на Световната купа в София, и бухалките, с цел да помогне за лекуването на различен състезател – Иван Тодоров.

Нарин е диагностицирана с детска церебрална парализа и се нуждае от незабавна рехабилитация и невростимулация в профилирания център за деца с неврологични болести RIBEM в Истанбул, Турция.

На 9 декември на огромната поляна в северната част на Южния парк ще се състои тичане с дълготрайност 6 часа. Началният час от 10:00 не е наложителен, като всеки може да се включи в комфортен за него миг в границите на тези 6 часа. Целта е да се съберат колкото се може повече средства от самото тичане, а във „ Facebook “ събитието към този момент тече търг с продажба на десетки спортни продукти.
 На самодейността откликнаха доста спортни и футболни клубове, които подариха разнообразни продукти, за които се наддава. Любопитното е, само че по никакъв начин не изненадващо, че на поляната в Южния парк в неделя ще забележим златното момиче Ренета Камберова. Абсолютната международна шампионка и олимпийска медалистка ще бяга благотворително и ще бъде едно от звездните лица, които ще участват на събитието.

beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР