Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига след

...
Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига след
Коментари Харесай

Зашеметяващ обрат на Реал прати кралете на финал в Шампионска лига!

Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига след колосален конфликт на " Сантиаго Бернабеу "! Баварците поведоха в 68-ата минута с превъзходен гол на Алфонсо Дейвис, а в 88-ата минута Хоселу се разписа за 1:1 след ужасяваща неточност на Нойер. В първата минута на добавеното време още веднъж Хоселу се разписа, с което прати отбора си на финала.

Първата среща приключи 2:2.

Двубоят стартира на извънредно високо равнище и още в 6-ата минута станахме очевидци на първата рискова обстановка. Даниел Карвахал получи отдясно и пусна пас по земя в наказателното поле, само че Родриго се размина на сантиметри с топката.

Веднага обаче баварците отвърнаха на натиска. Йозуа Кимих подаде към Джамал Мусиала пред наказателното поле, който пък откри Серж Гнабри. Той насочи изстрел, само че топката мина около вратата на Лунин.

В 13-ата минута Реал (Мадрид) пропуснаха златна опция, която може да се дефинира и като 100-процентов късмет за гол. Карвахал откри непокрития Винисиус, който шутира, само че нацели страничния дирек. Родриго опита добавка, само че право в ръцете на Мануел Нойер.

Две минути по-късно Джуд Белингам проби през центъра и подаде на Винисиус, който от границата на наказателното поле опита шанса си, само че топката мина високо над вратата на Байерн (Мюнхен).

В 27-ата минута Серж Гнабри получи травма и на негово място влезе Алфонсо Дейвис.

Само минута по-късно Йозуа Кимих напредна отдясно и опита пас в наказателното поле, само че топката се озова в Хари Кейн, който мигновено стреля без подготовка, само че Андрий Лунин внимаваше и мазета в ъглов удар.

В 40-ата минута Реал (Мадрид) беше покрай попадение, откакто Дани Карвахал пусна за Винисиус, който се опита да откри Родриго, който не съумя да играе с топката, само че тя беше ослепително ориентирана в очертанията на вратата. Мануел Нойер с хубава интервенция съумя да избие топката в ъглов удар.

Едва минута след началото на втората част Винисиус проби и подаде към Федерико Валверде, само че Ерик Дайър го изпревари за част от секундата и почисти топката.

В 47-ата минута последва моментална контраофанзива от страна на баварците. Хари Кейн овладя в центъра на терена и подаде към Алфонсо Дейвис, който напредна мощно, след което центрира. Топката обаче срещна тялото на защитник на съперника и се удари в напречната греда.

В 55-ата минута Винисиус напредна и подаде превъзходно за Родриго. Бразилецът нанесе удар, само че топката излезе в навън, минавайки на няколко сантиметра от левия непряк дирек.

В 59-ата минута Родриго стреля доста рисково от директен свободен удар, само че Мануел Нойер блесна с удивителен инстикт, с цел да избие.

В 68-ата минута Байерн (Мюнхен) означи гол посредством Алфонсо Дейвис! Хари Кейн откри Алфонсо Дейвис с безукорен пас. Канадецът съумя да овладее топката и с необикновен шут в далечния ъгъл не остави шансове на вратаря.

В 72-ата минута гол на Реал (Мадрид) бе анулиран поради нарушаване в офанзива на Начо. Федерико Велверде получи топката и я насочи към наказателното поле, откъдето след рикошет тя се озова в мрежата на Нойер.

Крайните минути на срещата бяха извънредно инфарктни. В 88-ата минута Реал (Мадрид) изравни, откакто Винисиус насочи удар и Мануел Нойер сгреши доста жестоко. Той мазета топката пред себе си, където Хоселу от близка отдалеченост се възползва и изравни за 1:1.

В първата минута на добавеното време Реал (Мадрид) реализира необикновен поврат! Антонио Рюдигер получи топката след корнер и той подаде към Хоселу, който безпощадно означи за 2:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР