Състезателки от 11 държави ще вземат участие в международния турнир

...
Състезателки от 11 държави ще вземат участие в международния турнир
Коментари Харесай

Грации от 11 държави ще участват на международния турнир Жулиета Шишманова

Състезателки от 11 страни ще вземат присъединяване в интернационалния шампионат по художествена гимнастика " Жулиета Шишманова ", разгласи уредниците на конференция в община Бургас.

Участничките са 150 и са от Италия, Русия, Люксембург, Съединени американски щати, Испания, Република Южна Африка, Чили, Англия, Литва, Египет и България.

Престижното съревнование ще се организира дружно с 12-ото издание на шампионата по художествена гимнастика " Приятели на Бургас " от 28 до 30 март в зала " Младост ". Откриването е на следващия ден в 15.30 часа.
 Главен арбитър ще бъде Мария Гигова - трикратна международна шампионка, гимастичка на столетието, член на техническия комитет на ФИГ и възпитаничка на Жулиета Шишманова.

Специален посетител на първото издание на интернационалния шампионат ще бъде внучката на Жулиета Шишманова - Жулиета Канталуппи, която все още е народен треньор на Италия.

Участие ще вземе разширеният състав на националния тим самостоятелно дами, както и ансамбълът и самостоятелните националки при девойките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР