Състезателката по спортна аеробика Дарина Пашова изпрати изключително силна година.

...
Състезателката по спортна аеробика Дарина Пашова изпрати изключително силна година.
Коментари Харесай

Дарина Пашова: Изпращам най-успешната си година, мечтата ми е да участвам на Олимпиада

Състезателката по спортна аеробика Дарина Пашова изпрати извънредно мощна година. Тя стана международен първенец в категория тройки и бронзов медалист на самостоятелна на Световното състезание в Баку, Азербайджан. На Европейското в Пезаро, Италия завоюва две европейски трофеи. Дарина приключи на второ място в класацията за Спортист на Пловдив. Вижте какво съобщи спортистката пред TrafficNews .

" Това е най-успешната ми година в цялата ми спортна кариера. Най-хубавия ми миг беше на Европейското състезание в Пезаро, Италия, където завоювах две европейски трофеи. Това беше надпреварата, на което съумях на истина да се отпусна и да усещам свободата на това, което върша. За мен това беше надпреварата фантазия. Огромно е признанието да си втори в класацията Спортист на Пловдив. Преди години бях на второ място и в класацията за най-хубав млад гений на Пловдив. Надявам се някой ден да стана някой ден да съумея да стана и Спортист номер 1 на Пловдив ", съобщи Дарина Пашова.

" Догодина ми следва присъединяване в Световните игри, които ще бъдат в Съединени американски щати. Там ще вземам участие единствено в категория тройки, защото единствено в тази категория може да вземам участие и нямам право да вземам участие в самостоятелната ", сподели състезателката по аеробика.

" За нас всички, които упражняваме спортна аеробика най-голямата фантазия е нашият спорт да стане олимпийски. За момента обаче това е доста мъчно да се случи. Ние всички поставяме старания това да се случи. На всички огромни надпревари организираме срещи с всички спортисти, на които обсъждаме по какъв начин спортът ни да бъде по-добър и по какъв начин да променим спорта и да бъде по-разбираем. От позиция на спортистите е доста неприятно да отпадат спортове от Олимпийски игри. Всеки играч счита, че неговият спорт е най-съществен. Аз съм играч предан на спорта си. Аз се усещам доста добре в спорта и в действителност желая моя спорт някой ден да стане олимпийски и да го показва по най-хубавия метод ", съобщи Дарина по отношение на бъдещо включване на спортната аеробика в Олимпийските игри.

" Пожелавам си да бъдем здрави, тъй като имаме волята, имаме хъса и сме амбициозни. Пожелавам си да реализираме това, за което мечтаем ", сподели още международната и европейска шампионка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР