Състезатели от Русия, Съединените щати, Кипър, Румъния, Украйна, Латвия, България

...
Състезатели от Русия, Съединените щати, Кипър, Румъния, Украйна, Латвия, България
Коментари Харесай

Тенисисти от близо 10 държави идват за тенис трофеите Royal Cup

Състезатели от Русия, Съединените щати, Кипър, Румъния, Украйна, Латвия, България и други страни са декларирали присъединяване в четвъртото издание на интернационалния шампионат по тенис за юноши и девойки Royal Cup. Авторитетната демонстрация е в четири възрастови групи – до 10, 12, 14 и 18 години, като и през тази година хазаин на проявата от 19 до 24 юни ще бъде ваканционно населено място Албена.

" Турнирите за красивите титли са под егидата на НВ Цар Симеон II и неговото семейство. По традиция конкуренцията постоянно се организира в седмицата след рождения ден на последния български цар. И през тази година имаме участници от Лас Вегас до Москва. Новото тази година е възрастовата група до 18 години. Сериозен интерес означаваме на тенисисти от Кипър. Най-многобройни са групите от Русия и България. Традиционно мощно е присъединяване на румънските и украинските състезатели ", показа създателят на шампионата Руслан Йорданов.

Всеки, който желае да се включи в проявата може да получи спомагателна информация на тел. 0885 853 743 Илия Атанасов. За тенисистите, които изгубят в първия кръг, ще има успокоителен шампионат. Записването на място ще става от 16 до 17 часа на 19.06.2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР