Състезания с дронове се провеждат край Варна, научи единствен Varna24.bg.

...
Състезания с дронове се провеждат край Варна, научи единствен Varna24.bg.
Коментари Харесай

Уникално шоу! Състезания с дронове се провеждат край Варна

Състезания с дронове се организират край Варна, научи единствен Varna24.bg . Участниците се надпреварват в Gala Park FPV, край Аврен.

Състезание с дронове е спорт, при който участниците ръководят дронове (обикновено малки радиоуправляеми летателни апарати или квадрокоптери ), оборудвани с камери, до момента в който носят монтирани на главата екрани, показващи предаването онлайн от камерата. 

Състезанията с дронове започнаха в Германия през 2011 година с редица водачи дилетанти, които се събраха за полуорганизирани надпревари в Карлсруе. 

MultiGP дава стандарти на общността за своите глави, с цел да проектират безвредно личните си курсове и също по този начин генерира самостоятелно съревнование за водачи посредством тяхната стратегия за универсална писта за времеви тествания, която класира водачите от цялостен ​​свят на общоприетоо измерени курсове. 

DRL основава комплицирани, триизмерни спортни писти тук-там в интернационален проект.  

Champions Series на DR1 Racing е спортна писта навън, летяща на емблематични места по целия свят. Всяко място или съревнование употребява композиция от екологични и основани от индивида детайли, с цел да сътвори курса. Курсовете за сезон 2017 включват Trona Pinnacles, Mojave Boneyard в Mojave Air and Space Port, DHL Bonn Post Tower, Bunowen Castle в Ирландия, Spike Island и Isle of Man TT. 

Други като Националния шампионат на Съединени американски щати за надпревари с дронове са склонни да организират своите надпревари на открити площи с по-малко пагубни трудности (знамена и конуси против стени и тунели). 

FPV спортните организации основават разпореждания и правила.

През 2016 година се организира World Drone Prix, Дубай – най-голямото и най-доходоносно съревнование с дронове в света, с общ награден фонд от 1 милион щатски $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР